JBACIII RUNNING ORDER

Time	Session length	Band Name
Noon -1.00pm	60 mins	DJ: John's Faves
1.00pm - 1.05pm	5mins	Ros - Welcome & Intro to NF
1.05pm - 1.35pm	30mins	Ritchie Dave Porter &
		Debra Susan
1.35pm-1.50pm	15 mins turnaround	Guest Interview
1.50pm - 2.20pm	30mins	Sundance
2.20pm - 2.35pm	15 mins turnaround	Guest Interview
2.35pm - 3.05pm	30mins	Ceri Justice Band
3.05pm- 3.20pm	15 mins turnaround	Guest Interview
3.20pm - 4.00pm	40mins	Taxi For Jesus
4.00pm - 4.15pm	15 mins turnaround	Guest Interview
4.15pm - 5.05pm	50mins	CODA
5.05pm -5.20pm	15 mins turnaround	Guest Interview
5.20pm -6.05pm	45mins	Vincent Flatts Final Drive
6.05pm - 6.20pm	15 mins turnaround	Guest Interview
6.20pm -7.05pm	45mins	Eric Bell Band
7.05pm - 7.20pm	15 mins turnaround	Guest Interview
7.20pm-8.00pm	40mins	ALL STAR BAND/DRUM ROLL
8.00pm-8.20pm	20 mins turnaround	Neville/Ros - Closing words
8.20pm - 9.20pm	60mins	Led into Zeppelin
9.30pm	FINISH CURFEW	